Nieuwe voetvolley netten voor onze jeugd

Op verzoek van het jeugdbestuur heeft onze materiaalman Thijs de Vries onlangs 2 professionele voetvolley netten besteld bij Muta Sport. Deze twee voetvolley netten werden dinsdagmiddag getest door onze JO11-1. 
Voetvolley is een uitstekende manier om techniek, balcontrole en koppen te trainen en bovendien erg veel lol te hebben met je teamgenoten. 2 tegen 2, 3 tegen 3 of zelfs 4 tegen 4, er is van alles mogelijk. Wil je ook een keer gebruik maken van de nieuwe voetvolley netten? Neem dan contact op met Thijs de Vries. Ze zijn erg makkelijk op te zetten en weer af te breken. Let in het bijgevoegde filmpje met name op de laatste fantastische omhaal. Succes!

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*