Kaartavond “nieuwe stijl”

Is er leven na de dood?

In het leven zijn er altijd van die zekerheidjes. Bij Zeerobben is dat niet anders. Neem nou bijvoorbeeld de kaartavonden. Als jongen van 16/17 jaar bezoek ik al af en toe de kaartavonden bij onze club en elke keer weer hoor ik als ik binnen kom: “he Urker, must nog even betale” . Iedereen weet nu over wie ik het heb. Save Weewer organiseert al zolang Zeerobben bestaat de kaartavonden. Zo ook die van 29 december 2017. Uiteindelijk worden rond 12.00 uur de prijzen uitgereikt en dan zegt Save: “Oh ja ik hev oek nog een huishoudelijke mededeling, dit was mien laatste kaartavond die ik organiseert hev” . Veul plezier nog” .

Tsja en daar sta je dan. Na al die jaren zo ineens een einde van een tijdperk. Wat hebben we prachtige tijden gehad met Save. Niet alleen de prijsuitreiking maar ook de “verlotting’ was altijd even hylarisch. Jammer dat we dat gaan missen. Troost is dat ze niet echt weg is en bij elke kaartavond “nieuwe stijl”   toch weer aanwezig is maar dan puur als deelnemer/liefhebber. Save, je hebt het al van zovelen gehoord maar bedankt voor al die prachtige kaartavonden met als hoogtepunt meer dan 100 deelnemers en dus extra tafels in de bestuurskamer. Nogmaals dank daarvoor.

 

En stopt het dan ineens? Nee, gelukkig niet. Want daar waar mensen gaan staan anderen weer op. En zo geschiedde. Sandra Schotanus (u kent haar o.a. van die grote glimlach achter de bar) zei meteen: “het kaarten moet blijven dus ik ga het organiseren”.

Wat een mooi gebaar en wat mooi voor al die kaarters die nog wel af en toe een kaartje willen leggen op de vrijdagavond.

Vlak voor Pasen vond dan ook een maatspartij plaats. En het was weer vanouds gezellig. Nog niet smoordruk maar wel druk genoeg om er een gezellige avond van te maken en dat werd het ook.

 

De uitslag was als volgt:

 

  1. Catrien en Meindert Beuker
  2. Frans Bode en Gerrit Bos
  3. Dicky Zegel en Anneke Attema
  4. Marten Pander en Klaas Abma
  5. Melle Zegel en Sandra Schotanus

 

Dus ondanks het afscheid van Save gaan we gewoon door met het organiseren van deze kaartavonden. Save bedankt voor het verleden en Sandra succes met de toekomst.

Frans

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*