JO11-1 bereidt zich voor op Nederlands Kampioenschap

Op maandag 21 mei a.s., tweede Pinksterdag, wordt er in Papendrecht een waar Nederlands Kampioenschap afgewerkt voor JO11. Het talentvolle team van Zeerobben JO11-1 is van de partij. 16 jeugdteams uit heel Nederland gaan strijden om de titel “Nederlands Kampioen”. Zeerobben is ingedeeld in Poule D met jeugdteams van SCH’44 uit Harmelen, NIVO Sparta uit Zaltbommel en DHC uit Delft. Tijdens dit toernooi zal er volgens de KNVB spelvorm 9 tegen 9 worden gespeeld, een in het Westen van het land veel gebruikte spelvorm van de KNVB.

Dinsdagavond werd er door Zeerobben JO11-1 al geoefend in deze spelvorm. In Balk werd er onder tropische weersomstandigheden met 0-3 gewonnen van vv Balk JO11-1.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*