Toernooi ter nagedachtenis…

Op 6 december 2017 overleed Jan Boomsma. Hij moest de strijd staken…. Jan liet een leegte achter. Een leegte die nog dagelijks merkbaar en voelbaar is voor velen. Jan was Zeerobben en Zeerobben was Jan. Jarenlang zette hij zich in voor onze club. Van bestuurslid tot kantinemedewerker en van jeugdleider tot leider van ons 1e elftal. Vaak actief op de achtergrond. “Een standbeeld hoeft niet, een beetje waardering zou mooi zijn” zo vertelde hij toen hij terugkeek op ruim 40 jaar Zeerobben. En die waardering komt er natuurlijk. Noteer alvast maar! Op zaterdag 2 juni wordt er een toernooi georganiseerd ter nagedachtenis aan Jan. Vanaf 13.00 uur op zijn Oostersportpark. T.z.t. volgt er nader informatie.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*