OPEN DAG!!

Wil je kennismaken met onze voetbalvereniging? Wil je een kijkje in de keuken nemen bij een andere voetbalvereniging? Wil je op een hoger niveau voetballen dan je huidige vereniging? Of wil je voetballen met vriendjes of vriendinnetjes die ook bij onze club spelen?

KOM LANGS OP ONZE OPEN DAG!

Woensdagmiddag 30 mei a.s. van 15.00 – 17.00 uur

· Introductie;

· Rondleiding complex;

· Training van onze ervaren jeugdtrainers;

· Hapje en drankje in onze kantine.

Zeerobben heeft een groeiende jeugdafdeling waar kinderen volgens de nieuwe KNVB richtlijnen worden ingedeeld bij leeftijdsgenoten. Wij spelen in seizoen 2018-2019 met meerdere teams O6, O7, O8, O9, O10, O11, O12 en O13. We hebben alle standaard teams op hoofdklasse niveau en recreatieve teams in alle leeftijdscategorieën. Deze opzet is uniek in Noord-West Friesland.

Nieuwe leden, op welk niveau dan ook, met of zonder voetbalervaring zijn van harte welkom!

Aanmelden kan bij jeugdbestuurslid Wietse de Wit, e-mail wietse.de.wit@new-step.nl. Heb je vragen? Bel dan 06-27832598.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*