Zeerobben MO19-1 verliest in Damwoude

Je kunt er een heel verhaal van maken en de (thuis)scheids en tevens ook leider van het team van Broekster Wâlden MO19-1 helemaal kapot schrijven in een verslag en van alles toewensen, maar het veranderd toch niets aan de uitslag. De beste man is tevens ook nog vader van één van de teamleden. We laten dus de details maar achterwege. Ja en dan hoor je ze alweer zeggen… och ze verliezen en dan ligt het weer aan de scheids…… Zij die er bij waren weten wel wat ik bedoel.

Zeerobben MO19-1 maakt een raar seizoen door. Telkens als de ploeg elders speelt, beleefd het wel wat. Maar ach het is maar voetbal en ondanks het verlies van 5-2 die, in mijn ogen en van anderen, geheel onterecht is qua voetbal, heb ik veel veerkracht bij de meiden gezien. En daar mogen we als team best wel trots op zijn. Waar ik zelf op den duur de handdoek in de ring wilde gooien en de wedstrijd wilde staken, moesten zij daar niks van weten en bleven ze door voetballen. Een mooie eigenschap van een stel meiden die in mijn ogen een mooi team vormen. En dat telt ook…..

We accepteren het verlies maar en gaan ons opmaken voor de volgende wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Gorecht. Deze is thuis en de aftrap is om 12.30 uur.

Groet,

Dirk (leider)

Foto’s zijn van Marin Weewer.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*