Lastige en zware wedstrijden……

We wisten van tevoren dat dit een erg lastige competitie zou worden. Gepromoveerd naar de 2e klasse (de KNVB had naar de uitslagen moeten kijken, in plaats van naar de scheve tussenstand op de ranglijst), komen we (te) sterke tegenstanders tegen! En de uitslagen zijn stevig. 😱 En dat is niet leuk en motiveert ook niet echt. 😕 

En van die motivatie moeten we het juist hebben, want zo wonnen we van Deinum! Die motivatie was zaterdag in Easterein helaas ver te zoeken. 😔 Het ging allemaal wel heel gemakkelijk voor SDS. Tegenstanders konden met de bal aan de voet zo door onze verdediging wandelen, zonder dat er werd ingegrepen door onze verdedigers en middenvelders. Het zegt misschien wel genoeg dat er in de hele eerste helft geen enkele overtreding werd gemaakt door Zeerobben. 🤔 En zo liep SDS heel makkelijk uit naar een 9-0 voorsprong in de eerste helft! Dan kun je keepen wat je wil, maar voor Stefan was er geen houden aan. En kreeg Zeerobben geen kansen? Jawel hoor, best veel, maar die gingen er helaas niet in. Uiteindelijk wist Kyan gelukkig wel de 9-1 voor de rust te scoren.

In de rust probeerden Edgar, Siebolt en Arnoud het team te motiveren en ervoor te zorgen dat er wat meer strijd kwam. Een sliding, een overtreding, het mag best wel een keer! 💪🏽En dat zorgde in de tweede helft voor een sterker Zeerobben. Er werd meer gestreden en het werd direct wat lastiger voor SDS. Zeerobben had enkele kansen, maar die gingen er helaas niet in en aan de andere kant moest Kyan toch vier goals doorlaten: 13-1.

De penalty’s gingen er wel mooi in en toen kwam het hoogtepunt van de wedstrijd: de sprint naar de kleedkamers! Wat gingen ze snel! 😎😳Wie stond er eerst onder de douche….

De volgende keer deze spirit ook tíjdens de wedstrijd, dan komt het helemaal goed tegen Makkum! En dat kunnen ze, want tijdens de trainingen wordt er gestreden om iedere meter! 💪🏽⚽👍🏽 Gelukkig houden onze toppers wel een goed humeur en werd er weer snel gelachen! 😀

As donderdag spelen we thuis een inhaalwedstrijd tegen Makkum JO11-1. De wedstrijd begint om 18.30 uur. Kom allemaal onze toppers steunen, want dat kunnen ze wel even gebruiken in deze zware competitie!

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*