Zeerobben MO19-1 geen partij voor Gorecht MO19-1

Zeerobben MO19-1 wist afgelopen zaterdag geen potten te breken tegen het sterke Gorecht MO19-1. Door een aantal gedwongen wijzigingen in de basis van Zeerobben liet het de tegenstander te veel aan de bal en voetbalden de Zeerobben niet compact. Gorecht maakte daar gretig gebruik van en wist na 90 minuten spelen een 0-4 overwinning bij te schrijven.

Vooraf was al bekend dat Gorecht een sterke ploeg was, hoewel we als Zeerobben zijnde niet hoefden onderdoen aan de kwaliteit van de tegenstander. Bij vlagen lieten de Harlingers mooi voetbal zien, alleen ontstonden er te veel gaten tussen het middenveld en de achterhoede. Ook werden passen niet nauwkeurig gegeven waardoor de aanvallers van Zeerobben geen indruk konden maken.

Het verloop van de wedstrijd verliep zeer sportief en erg warm. Leider Dirk had daarom na de wedstrijd voor een verfrissende versnapering gezorgd die de dames niet voorbij lieten gaan.

Het MO19-1 had voor woensdag nog een wedstrijd staan tegen Buitenpost MO19-1. Deze is echter door Buitenpost op maandagochtend afgezegd. Hierdoor was het afgelopen zaterdag tegen Gorecht de laatste van het seizoen van dit MO19-1. En dat is jammer want de dames wilden nog wel even knallen tegen de dames van Buitenpost.

Voor volgend seizoen is er geen MO19-1 meer, een groot deel van de meiden gaan samen met een aantal terugkerende dames een nieuw VR1 vormen. Voor het volgende seizoen 2018/2019 staat er weer na vier jaar een Zeerobben Vrouwen 1 elftal op de velden. Daarover zullen we in de loop van de zomerstop meer over berichten.

Wat nog rest voor dit seizoen als afsluiting is een teamuitje. Onder leiding van Nynke van Emmen zullen de meiden binnenkort gaan suppen. Dat is iets met een surfplank en paddels…. We zullen het zien…… we houden jullie op de hoogte.

De foto’s van deze wedstrijd tegen Gorecht zijn wederom gemaakt door Marin Weewer

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*