Wedstrijdverslagen JO11-4

Afgelopen week stonden er maar liefst 2 wedstrijden op het programma. Als eerste mochten we op onze trainingsavond (donderdag) thuis spelen tegen Makkum JO11-1. Dit was een wedstrijd wat nooit een wedstrijd is geweest. De eerste helft ging het nog aardig, maar na een kwartier stonden we al met 0-3 achter. Het was niet dat we geen kansjes kregen, maar op één of andere manier wil een doelpunt aan onze kant maar niet vallen. Toch was het Ezra die de 1-3 op het scorebord zette.maar in blessuretijd van de eerste helft  maakte Makkum de 1-4. Na de rust werd duidelijk dat we zoals eerder al eens gemeld een klasse te hoog spelen. Kyan kon nog iets terug doen. Maar Makkum kon uitlopen naar een eindstand van 2-13. Deze wedstrijd moesten we maar snel vergeten. Want op zaterdagochtend stond de volgende wedstrijd alweer op het programma. Op een zonovergoten Robbenplaat mochten we dit keer gastheer zijn voor Oosterlittens JO11-4. We mochten dit keer uitslapen misschien brengt dat meer geluk. Om 10 uur start de wedstrijd. We krijgen weer de nodige kansjes, maar ook Oosterlittens zorgt voor het nodige gevaar voor ons doel. En zo was het dan toch dat Oosterlittens in de 7e minuut de 0-1 scoorde en 3 minuten later was daar ook al de 0-2. Zeerobben vocht enorm om er toch nog iets mooi’s van te maken. En zo zorgde Vincent ervoor dat binnen 5 minuten de stand weer 2-2 werd. Dit was ook de ruststand. Iedereen ging goed gemutst van het veld af met de intentie om in de tweede helft zo door te gaan. Na het fluitsignaal voor het begin van de tweede helft, gingen we er dan ook vol voor. En kregen een paar grote kansen op een voorsprong. Maar toen viel het noodlot in de 34ste minuut. Oosterlittens komt op een 2-3 voorsprong. Je zag de ploeg in elkaar zakken en de moet opgeven. Mede hierdoor kunnen onze gasten uitlopen naar een 2-6 eindstand en ook zijn dit voor hun de eerste drie puntjes van de competitie. Wij staan er nog 1 puntje boven. En kunnen dan ook de komende twee wedstrijden alle steun gebruiken van onze nog altijd trouwe supporters. Zodat het team met de opgeheven hoofd de tweede klasse verlaat om volgend seizoen weer met veel plezier te starten in hopelijk de derde klasse.

Tegen Oosterlittens JO11-4

Tegen Makkum JO11-1

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*