Teamindelingen 2018-2019

Maar eerst even dit. In de loop van vandaag zullen de nieuwe teamindelingen geplaatst worden op de site. Maar het leek ons verstandig om eerst de volgende tekst even te plaatsen. Het spreekt voor zich en lijkt voor velen zeer logisch maar toch….

Beste mensen,

Einde seizoen betekent voor het Jeugdbestuur alweer vooruitkijken naar het nieuwe seizoen. Al wekenlang is het Jeugdbestuur onder aanvoering van onze Hoofd Opleidingen samen met de Coördinatoren bezig met het maken van de teamindelingen voor het volgende seizoen. Indien nodig hebben zij expertise ingewonnen bij trainers of leiders.

Nieuw is komend seizoen de JO10 en JO12. Indelen per geboortejaar maakt alles voor ons een stuk makkelijker en overzichtelijker. Toch is het altijd een hele klus om het maken van de nieuwe indelingen in goede banen te leiden. Complimenten voor alle mensen die hierbij betrokken zijn geweest.

Het nieuwe voetbalseizoen betekent voor sommige spelers hetzelfde team, voor andere spelers een nieuw team. Benader dit als speler en/of ouder positief. Onze ervaring is namelijk dat kinderen erg flexibel zijn en in korte tijd weer wennen aan hun nieuwe teamgenoten.

Inmiddels hebben we voor de meeste teams al Jeugdtrainers gevonden. De komende weken gaan we voor elk team op zoek naar een leider. Wil je een rol spelen in de begeleiding van een team laat het ons dan snel weten!

Op 1 september a.s. start de KNVB met de jaarlijkse bekerwedstrijden. Op 22 september a.s. staat de eerste competitieronde van de nieuwe teams op het programma. Bericht over de start van de trainingen volgt tijdig door de leider/trainer.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*