Zeerobben Familiedagen 2018

Aanstaand weekend zijn er weer de familiedagen met zoals gebruikelijk de vaste onderdelen zoals het kaatsen, het Bodetoernooi, Penaltybokaal en het klein veld toernooi. Maar ook de jeugd wordt natuurlijk niet vergeten.  

Zo is er vrijdag vanaf 18.00 uur een “Kids-Disco” voor de jongste jeugd met dans, spel en danswedstrijden verzorgt door DJ Wicky! (Wicky Entertainment)

Voor de oudere jeugd is er vanaf 18.30 uur een “Spider Tower” van 9 meter hoog en een “Whipe Out Sweeper” waarbij springen en behendigheid van belang zijn. Er zijn bij dit onderdeel leuke prijzen te winnen. Van 18.30 uur tot 20.00 uur kan de jeugd tot 14 jaar zijn skills laten zien op dit onderdeel, vanaf 20.00 uur mag de “jeugd” vanaf 14 jaar het proberen. (EHBO aanwezig) 

Naast dit spektakel voor de jeugd is er op vrijdagavond natuurlijk ook het kaatsen en wordt de muziek verzorgt door Wim Buurmeester, van WB Drive In Show. 

Zaterdagprogramma volgt….

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*