3e Kleutervoetbalfeest bij Zeerobben

Onder stralende weeersomstandigheden mocht Stijn Kooijman vorig jaar het kleutervoetbalfeest bij Zeerobben openen. Woensdag a.s. zal hij weer van de partij zijn. (Foto: Frans Bode)

3e Kleutervoetbalfeest bij Zeerobben

 Onze prachtige voetbalclub blijft maar groeien. We hebben een grote jeugdafdeling waar zowel prestatief als recreatief gespeeld kan worden, waar veel know-how aanwezig is en waar je al vroeg met voetballen kunt beginnen bij de Waddenrobkes. Om kinderen uit Harlingen en Midlum kennis te laten maken met het voetbal organiseert het jeugdbestuur ook dit jaar weer een groot kleutervoetbalfeest voor alle kleuters van Harlingen en Midlum. 

Morgen (13 juni) komen er zo’n 300 kleuters van Harlingen m.u.v. de Michaelschool naar de Robbenplaat voor een groot kleutervoetbalfeest . Vrijdagochtend 29 juni is de beurt aan de Michaelschool.  Beide kleutervoetbaldagen beginnen om 10.00 uur en eindigen omstreeks 12.00 uur. Wie aanwezig was de afgelopen twee jaar weet wat een plezier dit geeft bij kinderen, ouders leerkrachten en publiek. Organisator Wietse de Wit is samen met Edwin Zijlstra en Angela Amels al weken bezig met de intensieve voorbereiding. Ruim 30 vrijwillgers van de club staan klaar om alles in goede banen te leiden en iedereen een onvergetelijke ochtend te bezorgen. Net zoals voorgaande jaren zal onze hoofdsponsor , Smeding Groente en Fruit, weer voor de gezonde hap zorgen. Wev zijn er klaar voor.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*