Kampioensbijlage

Kampioensbijlage LC

En daar was hij dan vandaag. De kampioensbijlage bij de LC. Bomvol kampioenen bij het voetbal en ook andere sporten en sommige vrijwillig(st)ers uitgelicht. Een mooi initiatief van de krant. En het lijkt erop dat alle kampioenen aan bod komen. Dat was in het verleden anders. Onze kampioenen “haalden” soms de krant niet. Gezien het grote aantal ook wel begrijpelijk. Dat is ook de reden geweest dat er dit jaar geen foto’s “centraal” zijn ingezonden. We hebben het wat laten lopen kun je zeggen. De reden ook dat er dit jaar maar 2 teams in staan. Dit is dus absoluut geen willekeur geweest van ons maar meer een soort van nonchalance/onoplettendheid denk ik…

Nu alle kampioenen aan bod komen zullen we dat volgend seizoen zeker weer oppakken. U mag mij daar op aanspreken. Reden te meer voor de teams om er volgend seizoen vol tegenaan te gaan. En….. de kampioenen zullen in de presentatiegids en de plaatselijke media zeker niet ontbreken. Voor vragen? Ik ben het geheel weekend aanwezig bij de familiedagen!

 

Frans Bode

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*