Zeerobben Familiedagen

Aanstaand weekend hebben we weer de jaarlijkse familiedagen bij onze club. Eerder hebben we de vrijdag al qua het programma behandeld, nu het programma voor de zaterdag.

Zaterdagmorgen natuurlijk “Het Bode-toernooi”, gevolgd door de “Tinus-Booij-Penaltybokaal”. Daarna is het tijd voor het KTV, ofwel het Klein Terrein Voetbal waar de organisatie de deelnemers het liefst gekostumeerd ziet verschijnen. Opgeven is nog steeds mogelijk! Tijdens de middag is er ook nog spektakel met een door Mensonides gesponsorde Doelpoging. Daarbij zijn mooie prijzen te winnen.

De hele middag zal muzikaal omlijst worden door de dames van “TAKE TWO”. Maar ook aan de inwendige mens is gedacht, naast de nodige dranken zal ook een broodje hamburger er wel ingaan. Deze worden voor je bereidt door Dirk Beverlo en Henk Vink.

De zaterdag wordt afgesloten door de band: “B-NORMAL’ en deze band maakte veel indruk tijdens  ons oude jaar feest van 30 december j.l. Dus komt allen, Mis het niet..!

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*