Ook Rocco Zwart terug bij Zeerobben

Toen Rocco Zwart vanuit onze jeugdopleiding de overstap maakte naar de senioren koos hij ervoor die weg te bewandelen bij vierdeklasser AVC uit Sexbierum. Voor hem was het dé manier om zich als senior verder te ontwikkelen. En niet zonder succes, want al snel bleek Rocco een zeer waardevolle spits die regelmatig het net wist te vinden.
In zijn eerste jaar scoorde hij 19 keer en had daarmee een belangrijke aandeel in de promotie van AVC naar de derde klasse. Dat niveau kon AVC helaas niet vasthouden, ondanks de 13 doelpunten die Rocco in dat seizoen toch nog produceerde. Afgelopen seizoen dus weer in de vierde klasse en weer kwam Rocco tot 19 doelpunten. AVC behaalde de nacompetitie, maar werd daarin vorige week uitgeschakeld door FC Wolvega.

Nu is voor Rocco de tijd gekomen om terug te keren bij Zeerobben, in het kielzog van die anderen die reeds terugkeerden op De Robbenplaat. We zijn blij met zijn thuiskomst en tegelijkertijd zeer benieuwd hoe hij zich met 3 jaar ervaring bij ons zal kunnen manifesteren.

Veel succes komend seizoen Rocco!

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*