Einde seizoen, maar nog even dit…

De feestdruppels zijn weer opgedroogd. Het seizoen én de Familiedagen zijn ten einde. Het complex ligt er weer  heel netjes bij. Het terras én de kantine zijn weer schoongemaakt en zien eruit alsof er niets gebeurd is. De schoonmakers hebben zich  van hun beste kant laten zien en veel tijd en energie gebruikt om alles aan de kant te krijgen. Maar het was het waard!

De Familiedagen waren weer ouderwets gezellig.  Echt Zeerobben. Een ieder, die zich op welke wijze dan ook, heeft ingezet en heeft mee gewerkt om deze dagen te laten slagen, bedankt hiervoor ! Vele vrijwilligers zijn in het spier geweest, en soms wordt er  te veel gevraagd. Soms gaan we over het randje. Maar altijd is daar weer die inzet voor onze vereniging, die het zo bijzonder maakt. Geweldig!

Mochten er mensen zijn die geweldige ideeën hebben of willen helpen organiseren…. welkom! Laat even wat van je horen bij de bekende personen. Dan maken we het volgend jaar nog leuker. En voor al die vrijwilligers bij Zeerobben………… Noteer in de agenda…………Vrijwilligersmiddag/avond bij de start van het seizoen 2018/2019….. Zaterdag, 15 september 2018.. Uitnodiging volgt, tot dan!

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*