Wie wordt de nieuwe leider van Zeerobben 1?

We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe leider voor ons vlaggenschip, Zeerobben 1. En de tijd begint te dringen, dus als jij al langer denkt dat het misschien iets voor je zou kunnen zijn, trek dan die stoute schoenen eens aan en meld je. Al was het maar om eens met ons van gedachten te wisselen over de inhoud van deze mooie en ook eervolle vrijwilligersfunctie. Die ook echt minder tijd kost dan je op voorhand misschien zou denken. En….je krijgt er zoveel voor terug. De energie die je erin stopt, komt dubbel en dwars weer terug.

Je wordt onderdeel van een brede staf. Technische en medische zaken zijn gewoon heel goed geregeld. Twee trainers, twee verzorgers, fysiotherapie, het is er allemaal. Er is een assistent en er is volop steun vanuit de TC (bestuur). Daarnaast een leuke en ook initiatiefrijke spelersgroep. Wat wil je nog meer?

Natuurlijk vragen we leiderschaps- en organisatorische kwaliteiten. Maar het speerpunt ligt toch vooral op de wedstrijddagen. Het ontzorgen van de technische staf, zodat zij zich volledig op de wedstrijd en het team kunnen richten. En daarnaast de representatieve aspecten richting het arbitrale trio en de tegenstander.

Lijkt het je wel wat, maar twijfel je? Bel dan toch eens, bijvoorbeeld met je voorganger Wiebe Attema (0653677208). Hij zal je graag informeren over alle ins en outs. Maar bellen met onze hoofdtrainer Arjen Postma mag ook (0642555832). Ook hij zal een beeld kunnen schetsen van wat er van je verwacht wordt.
En wil je meer weten over hoe het bestuur tegen deze functie aankijkt, of wil jij je gewoon meteen aanmelden? Bel dan met ondergetekende.

Zeerobben heeft jou nodig!

 

Johannes Woudstra
06 53 867574

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*