Families kennen geen zomerstop…

Morgen speelt ons eerste elftal op ons eigen Oostersportpark nog een oefenwedstrijd tegen ONS uit Sneek en daarna is er weer 4 weken rust binnen de club. Zomerstop.

Maar we voelen ons een familieclub en families kennen geen zomerstop, zo blijkt dezer dagen maar weer. Vorige week moest de familie Riem afscheid nemen van vader Jaap Riem, gedurende vele jaren een min of meer vaste bezoeker van ons sportpark.
Morgen is een zware dag voor ons Lid van Verdienste Albert Visser, die zijn eerder deze week overleden vrouw naar haar laatste rustplaats moet brengen. Ook voor de familie Visser, met al dat Zeerobben-bloed in de aderen, een moeilijke tijd.
En dan vernamen we nog dat bij één van de nestors van onze schoonmaakploeg, Jaap Vlieger een mogelijk fatale ziekte werd vastgesteld. We hopen voor Jaap dat er nog goede behandelingen mogelijk zijn en denken ook in de zomerstop aan hem en zijn familie.

In die zin, geen zomerstop dus. Het leven gaat door, in al haar facetten.

Johannes Woudstra

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*