Zeerobben wint van ONS

Zeerobben neemt derde divisionist ONS Sneek over de knie

 

Zo vlak voor het zomerreces kon de formatie van trainer Arjen Postma nog laten zien waartoe een eerste klasser in staat is tegen de derde divisionist ONS Sneek. Over de waarde van zo’n oefenpot zullen de meningen verschillen, maar…. toch leuk om met 1 – 0 op vakantie te gaan, zeker gezien de tegenstander.

De eerste helft kan afgedaan worden met de kwalificatie “matig `van beide zijden. ONS was iets meer in balbezit en kreeg ook de beste kansen, maar de scherpte bij de bezoekers ontbrak.

In de tweede helft een sterk aandringend ONS, maar op nieuw wisten de Snekers het net niet te vinden. Dat deed David van der Pol wel. Uit een vrije trap van Kristian Feenstra kopte Van der Pol feilloos de 1 – 0 binnen. Ondanks de afwezigheid van een vijftal vaste waarden mogen alle spelers trots zijn op dit resultaat. Zonder anderen te kort te doen was de inbreng van Patrick Amels ( ex- ONS-er) in het vertoonde spel positief merkbaar. Trainer Postma wisselde met regelmaat, wat niet verwonderlijk was gezien de temperatuur .

Voor Zeerobben : Jacob de Vries; Pieter Westra; Patrick Amels; Godert Attema; Lutsen Smits; Rocco Zwart; Armando Zwart; Frank Pietersma; Yander Zandbergen; Kristian Feenstra; Brent de Groot; Julian Zeinstra; David van der Pol; Ane Schaap; Pim Bleichrodt; Theo Nota

Om diverse redenen ontbraken de volgende spelers : Marcel Visser; Albert Beuker; Jordy Torenbeek; Dylan Drent; Higor da Silva

De trainingen worden halverwege augustus weer hervat. Voor nu iedereen een fijne vakantie toegewenst.

 

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*