Harry Banga voorlopig leider Zeerobben 1

Het bestuur en de TC van Zeerobben zijn nog immer naarstig op zoek naar een leider voor het eerste elftal. Dat kwaliteit daarbij voor snelheid gaat moge duidelijk zijn, maar de tijd begon natuurlijk wel te dringen. En dus moesten er nu wel knopen worden doorgehakt, zodat we vanaf de start van het seizoen wel alle posities in de staf van ons Vlaggenschip bezet hebben. En dat is in ieder geval gelukt!

Voorlopig worden de leiderstaken waargenomen door verzorger Harry Banga, die deze verantwoordelijkheid op zich neemt, naast zijn werkzaamheden als verzorger. Harry is inmiddels al bijna een jaar bij Zeerobben en heeft zich een zeer waardevolle plek binnen de staf van het eerste veroverd. Hij voelt zich zeer thuis bij Zeerobben en andersom is Zeerobben blij met een enthousiaste en positief ingestelde man als Harry. Op de vraag of hij voorlopig de leiderstaken waar wilde nemen was zijn antwoord kenmerkend: “Natuurlijk doe ik dat, we moeten elkaar helpen nietwaar!” Kijk, dat is de spirit waar wij het van moeten hebben. Laat het een inspiratie zijn voor hen die van zichzelf ook wel weten dat ze geschikt zouden zijn als leider, maar de drempel nog niet zijn over gestapt met een belletje naar het bestuur.
Voor nu alle respect voor Harry en we wensen hem veel succes met zijn hobby…

Overigens grijpen we de gelegenheid aan om te melden dat er ook verdere positieve ontwikkelingen zijn binnen onze Technische Commissie, maar daarover later deze week meer.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*