3e Caspar de Robles toernooi komt eraan

3e Caspar de Robles Plus Lunenborg Toernooi gaat aanvallend voetbal belonen

Op zaterdag 25 augustus aanstaande wordt op ons Oostersportpark alweer de derde editie gespeeld van het Caspar de Robles PLUS Lunenborg toernooi. Een toernooi in de voorbereidingsperiode, waarbij gelijkwaardige ploegen van eerste en tweede klasse niveau zijn uitgenodigd.
Een jaarlijks terugkerend toernooi voor aantrekkelijke teams die strijden om mooie
prijzen. De volgende teams zijn aanwezig op het toernooi en spelen 4 wedstijden in 1 poule.

Teams: Monnickendam, Zouaven, Drachtster Boys, Sneek Wit Zwart en Zeerobben

De organisatiecommissie is erin geslaagd om naast de hoofdsponsor Plus Lunenborg weer 14 sponsoren bereid te vinden om het toernooi financieel mogelijk te maken. Aan die sponsoren is dus veel dank verschuldigd. Samen met 25 vrijwilligers in diverse rollen hoopt de commissie er weer
een mooi toernooi van te maken.

Ook dit jaar is de KNVB weer aanwezig met 4 talentvolle jonge scheidsrechters, die dit seizoen gepromoveerd zijn naar de Hoofdklasse en zij gaan onder begeleiding van KNVB scheidsrechter coördinator Klaas Hofstede hun 1e wedstrijden fluiten op een hoger niveau. Hun coach Kristiaan Bakkelo (oud scheidsrechter betaald voetbal) zal namens de KNVB ook aanwezig zijn om hen te volgen.

Nieuw deze editie is, dat het aanvallend voetbal zal worden beloond met extra punten. Ieder gescoord doelpunt zal een extra winstpunt opleveren, zodat hopelijk vol op de aanval zal worden gespeeld.

De organisatiecommissie is er klaar voor en hoopt dat u als vrijwilliger, toeschouwer, supporter, of speler heel veel plezier zult beleven aan mooie en sportieve wedstrijden, waarbij met respect voor elkaar om mooie geldprijzen wordt gestreden.

Het wedstrijdschema wordt binnenkort bekend gemaakt, maar vast staat reeds dat het toernooi op 25 augustus om 10.30 uur op het Hoofdveld en Plusveld zal starten met de wedstrijden:

10:30 – 11:15 uur       Zeerobben-Drachtster Boys            Monnickendam-Sneek Wit Zwart Boso

 

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*