Voorbeschouwing GAVC – Zeerobben ( voorronde Bekertoernooi )

Kan Zeerobben een goed vervolg geven in de voorronde in Grou ?

Vorig jaar ontving Zeerobben GAVC in Harlingen en wist toen een duidelijke overwinning te behalen ( 3 – 1 ) . Vrijdagavond zal Arjen Postma zijn selectie weer samenstellen om te proberen een belangrijke stap te zetten naar de K.O. ronde. Een belangrijke hindernis ( Stiens 2 – 0 winst ) is al genomen. De tegenstander van vrijdagavond moest zijn meerdere erkennen in tweede klasser ( zo) Sint Annaparochie ( ook 2 – 0 winst ).

Het zal zondag eerste klasser GAVC een extra motivatie geven om op de winst te spelen om zo de kans om door te gaan in stand te houden. Tegelijker tijd speelt Stiens thuis tegen Sint Annaparochie.

In deze poule van 4 gaan twee teams door in het bekertoernooi, dus er is nog van alles mogelijk. De laatste duels worden gespeeld op zaterdag 15 september. Zeerobben gaat dan op bezoek in Sint Anne en Stiens ontvangt GAVC.

GAVC – Zeerobben ( 2e wedstrijd voorronde beker )

Vrijdag 20.00 uur Grou

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*