“Zaterdagavond, 15 september 2018…. Vrijwilligersavond Zeerobben“

De vakanties zijn achter de rug, de kinderen weer naar school, bijna iedereen weer aan het werk. De trainingen zijn weer begonnen, oefenwedstrijden én bekerwedstrijden bijna weer achter de rug. Binnenkort gaat het echt beginnen, dan gaan de competities weer van start.

Daarom een geschikt moment voor alle vrijwilligers van Zeerobben om met elkaar een goede start te maken voor het nieuwe seizoen. Leiders, trainers, bestuurders, schoonmakers, kantine vrijwilligers, ga zo maar door. Iedereen die iets vrijwillig voor de club doet, is welkom.

Inloop, vanaf 18.00 uur in kantine “De Robbenplaat”, neem gerust je partner mee.

Zaterdagavond, 15 september 2018, vanaf 18.00 uur.

Het bestuur

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*