Goede start JO15-1

Het ene seizoen is het andere niet.

 

Na vorig jaar een matig seizoen met ups en downs van de JO 15-1, staat er dit jaar weer een hele andere ploeg jonge honden.

Het ene jaar spelen ze vrijwel allemaal samen en het andere jaar verdeeld over 2 tot 3 andere teams.

Dit jaar dus weer veel oude bekenden (ze zijn nog maar 14/15 jaar) zowel op het veld als naast het veld. Ook onze Pizza trainer Lourens staat weer voor de groep samen met assistent Nick.

Afgelopen dinsdag de eerste echte wedstrijd voor de mannen tegen SJO Oudega/Heeg JO 15-1.Het moet gezegd die spelen ook een klasse lager maar toch, Zeerobben met een nieuwe ploeg, niet compleet getraind en een aantal eerstejaars ,altijd spannend wat het gaat brengen. Zeerobben kwam fel uit de start blokken en scoorde al snel de 1-0, daarna bleven de mannen gretig en zaten er bovenop. Vooral de eerstejaars speelden een prima partij waar de gedrevenheid om te laten zien dat zij thuis horen in de JO 15-1 er vanaf spatte. Uiteindelijk een 5-1 overwinning met mooie goals die of wel zelf werden gecreëerd of door goed samenspel.

Laten we niet te voorbarig zijn maar het ziet ernaar uit dat dit wel eens een goed seizoen zou kunnen worden waar we mee kunnen strijden voor de eerste plaatsen.

Aanstaande zaterdag Franeker JO 15-1 wat zeker ander koek is dan dinsdag. Gelukkig kan Lourens nog lekker even testen en sleutelen aan het team voordat de competitie begint, ook de voorbereidingen voor het leidsters duo Corina en Sandra zijn in volle gang, was- en vlagafspraken moeten worden gemaakt waarbij de nodige humor al over de app gaat. Ook us aller Andre maakt zich weer op voor een rol als vlagger.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*