Zeerobben verlengd contract Arjen Postma

Zeerobben en hoofdtrainer Arjen Postma hebben eerder deze week een akkoord bereikt over verlenging van hun verbintenis met nog een jaar. Arjen zal dus ook aan het roer van ons Vlaggenschip staan in het seizoen 2019/2020. Hij is nu bezig aan zijn derde seizoen en als je dan nogmaals verlengd, geeft dat aan dat je over en weer tevreden bent.

En zo is het ook. Er waren weinig woorden en overtuigingskracht voor nodig om het met elkaar eens te worden. Ook de geconsulteerde spelersraad en -groep gaven aan graag met hun huidige trainer nog een jaar door te willen en dan is het snel beklonken.

De timing van deze overeenkomst is wellicht al vroeg in het seizoen, maar omdat er elders al contracten wel en niet verlengd werden, was de jaarlijkse trainerscarrousel al heel vroeg op gang gekomen. Om allerlei geruchten en daarmee mogelijk gepaard gaande onzekerheid te voorkomen hebben Zeerobben en Postma besloten om ook maar vroeg tot zaken te komen. Waarvan akte.

Het bestuur

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*