Putt je Rijk komt eraan!

Het begon met “Schijt je Rijk”, een jaar later gevolgd door “Vlieg je Rijk”. Editie 3 werd “Rijd je Rijk” en dit jaar zijn we toe aan editie 4 en is het geworden: “Putt je Rijk”.
Steeds weer een leuk, nieuw creatief idee van onze A-selectie om fondsen te werven voor hun jaarlijkse trainingskamp in januari. Hoe en wat is “Putt je Rijk”?

Op zaterdag 29 december, aansluitend op de dan geplande Oudejaarsreceptie, zullen 3 gerenommeerde Zeerobben-‘Golf Profs’ golfballen slaan vanaf het PLUS-veld, over de bomen, naar het Hoofdveld. Dat veld wordt vooraf op de computer volkomen willekeurig verdeeld in genummerde vakken van gelijke grootte. Daar waar de golfballen stil komen te liggen vallen de prijzen. Eindigt een bal buiten het uitgezette veld, dan vervalt die slag en zal de Pro een nieuwe bal slaan.
De stadion speaker zal duidelijk uitleggen om welke prijs het gaat. Een en ander onder toezicht van onze “notaris” en erelid Klaas Abma.

De Hoofdprijs van dit evenement is maar liefst €400,-. Volgprijzen €100,- en €50,-.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. De kaartjes kosten €5,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij Nel Kingma en bij alle spelers van de A-selectie.

Doe mee! Het is leuk, spannend en voor een goede zaak…… Alvast bedankt!

A-selectie Zeerobben

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*