Zeerobben JO15-2 wint van Berlicum JO15-1

Afgelopen zaterdag was het een vroegertje voor de mannen van JO15-2. Half acht paraat op de Robbenplaat voor vertrek naar Berlicum. Wel erg vroeg hoor!!! Iedereen keurig op tijd en we konden in kolonne met een stuk of 4 auto’s naar Berlicum. Er waren geen pijntjes, blessures of wat dan ook dus we hadden de beschikking over 13 gretige spelers.

 In box werd een snelle bespreking gehouden en de opstelling werd met de mannen doorgenomen. Geen schokkende wijzigingen. Maar wel met de boodschap dat we de wedstrijd serieus moesten benaderen en dat wat er ook gebeurde ons eigen spel moeten blijven spelen. Uiteraard hadden de jongens ook naar de ranglijst gekeken en gezien dat Berlicum nog niks gewonnen had. Als er vandaag zo gespeeld wordt als er afgelopen week getraind was dan moest er veel mogelijk zijn. Meteen vanaf de aftrap lieten de mannen zien dat ze er zin in hebben en dat ze voor de winst gingen.

Het spel werd rustig opgebouwd, gekanteld en nog veel meer dure voetbal praat …. Vooral de eerste 20 à 25 minuten van de eerste heft was dit goed te zien. Hoewel Zeerobben het beste van het spel hadden kwamen ze nog niet tot scoren. Totdat na een mooie aanval van Zeerobben Dylan de 0-1 scoorde. Na deze goal ging Zeerobben nog beter spelen en dit resulteerde in een rust stand van 0-3.  In de rust werden er wat kleine aanwijzingen gegeven en Zeerobben ging met een goed gevoel de tweede helft in. Zeerobben startte de tweede helft goed in. Het begin gaf Berlicum nog tegenstand en moest onze keeper Finn een paar keer handelend optreden. Na 10 minuten spelen in de tweede helft scoorde Zeerobben de 0-4. Na dit doelpunt gingen de hoofdjes van Berlicum naar beneden en begonnen ze te mopperen op elkaar. Hier maakte Zeerobben dankbaar gebruik van door in de tweede helft nog 3 keer te scoren en met een eindstand van 0-7 verlieten de mannen met een goed gevoel het veld. Het was voor de leiding een mooie wedstrijd om te zien met goed en verzorgd voetbal.  Misschien kunnen we volgende week weer zo spelen?

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*