Bericht van Henk Draaisma

Henk Draaisma is gelukkig weer thuis bij zijn gezin en familie en werkt daar verder aan zijn herstel. Tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis kreeg hij aandacht vanuit diverse geledingen van Zeerobben. Daarvoor is hij dankbaar, hetgeen blijkt uit het bericht dat hij ons stuurde:

 

Beste Zeerobbenfamilie,

Hierbij wil ik graag de A-selectie, technische staf, bestuur en alle andere Zeerobben supporters bedanken voor de warme belangstelling die ik heb gekregen toen ik in het ziekenhuis lag. Ik hoop jullie spoedig weer op het voetbalveld te mogen ontmoeten. Nogmaals, Bedankt!

Een Zeerobben groet van Henk, Martina en familie 

We wensen je een goed herstel Henk en graag gauw tot ziens op het Oostersportpark!

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*