Voorbeschouwing  Zeerobben – Winsum

Zeerobben ontvangt runner-up Winsum

In een doelpuntrijk zes-punten duel thuis tegen PKC wint Winsum ( 5 – 3). De laatste weken slaan  de Groningers voor best op. Uit tegen koploper Drachtster Boys 0 – 1  en thuis tegen topper ON Groningen ook een 1 – 0 winst. Omdat beide genoemde teams met 3 – 3 tegen elkaar gelijkspeelden, profiteerde Winsum optimaal en rukte op naar de tweede plaats op de ranglijst. En omdat HZVV zich verslikte in rode lantarendrager Broekster Boys, komt er weer spanning in de kopgroep. Winsum wil zijn tweede plek natuurlijk consolideren en zal er alles doen om met drie punten huiswaarts te keren. Vorig jaar hadden de groenwitten het ook al moeilijk tegen Winsum. Thuis 1 – 1  en uit een 3 – 1 verlies. Een sterke tegenstander dus op bezoek op het Oostersportpark in Harlingen.

Zeerobben revancheerde zich knap in Haren tegen Gorecht, 1 – 2. Werkvoetbal leverde dus ook resultaat op, want qua voetbal viel er weinig te genieten. In de beker in Sneek tegen SWZ moesten  de Harlingers het hoofd buigen met een 3 – 1 verlies. Het voetbal was wel beter dan zaterdag, maar afmaken van kansen is nog een item waar aan gewerkt moet worden. Om mee te blijven doen in de middenmoot is een resultaat tegen Winsum zeer wenselijk. We verwachten weer veel supporters langs de lijn en heten dan ook onze gasten uit Winsum van harte welkom.

Zaterdag 1 december

Zeerobben – Winsum

Aanvang : 15.00 uur

Programma van zaterdag 1 december:

1 december 2018 
 Broekster Boys  VV Balk  
 VV Groningen  HZVV  
 VV Noordscheschut  Drachtster Boys  
 d’Olde Veste ’54  SV Bedum  
 CVV Oranje Nassau G  Be Quick Dokkum  
 PKC ’83  VV Gorecht  
 Zeerobben  VV Winsum

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*