Voorbeschouwing

Goed spel en nu de doelpunten nog

De tegenstander van zaterdag 8 december is voor de groenwitten niet een gemakkelijk te nemen hindernis. Had Zeerobben in de thuiswedstrijd vorig jaar nog een reden tot klagen over de einduitslag. In het Groninger Ommeland kwam de equipe van trainer Arjen Postma te kort, beide keren werd er met 2 – 1 verloren. PKC droogde afgelopen zaterdag Gorecht met 6 – 1 af en leverde tegen hooggeplaatste tegenstander goede resultaten. Het leverde  tot nu toe een vijfde plaats op.

Zeerobben zal het nodige vertrouwen hebben opgedaan in de thuiswedstrijd tegen het sterke collectief van Winsum. Toch moesten de Harlingers genoegen nemen met slechts één punt. Het is het bekende verhaal van de kansen en de scherpte. En dan lees je verslagen in de kranten over het zelfde fenomeen, wel de kansen maar niet de doelpunten. Er is geen aanvaller, die in scoringspositie opzettelijk zal missen. Het blijkt dus toch het moeilijkste van het voetbalspelletje te zijn. Geef de jongens vertrouwen en blijf positief, want dat er kansen waren in de afgelopen wedstrijden, geeft al aan dat er in de voorbereiding hiervan niets mis mee is. Met de onontbeerlijke steun van het trouwe “legioen” zal Zeerobben met een open vizier PKC tegemoet treden en hopen we op een aantrekkelijk duel. En voor de supporters die Zeerobben achterna reizen: de wedstrijd begint zaterdag al om 14.00 uur! De supportersbus vertrekt om die reden al om 11.45 uur vanaf het clubhuis De Robbenplaat.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*