Voorbeschouwing

Nog één keer alles uit de kast in 2018

De laatste wedstrijd voor de korte winterstop in de eerste klasse E speelt Zeerobben thuis tegen de trotse koploper uit Hoogeveen, HZVV. De Hoogeveners maakten in het begin van de competitie een indrukwekkende reeks en wonnen dus ook ongeslagen de eerste periode. Wat je dan wel vaker ziet na een dergelijke periode, dat de onverklaarbare terugval ook HZVV ten deel viel. In  een onvoorstelbare thuisnederlaag tegen de toenmalige rode lantarendrager Broekster Boys  stelde de opponent van zaterdag ernstig teleur. De daaropvolgende wedstrijd tegen vv Groningen eindigde in een 2 – 2 gelijkspel. In het duel van afgelopen zaterdag thuis tegen Noordscheschut herpakte de gedoodverfde kampioen zich met een 4 – 1 overwinning. Doelstelling van deze ambitieuze club is zo snel mogelijk weer naar de hoofdklasse terug, waaruit zij vorig seizoen degradeerden.

Zeerobben  zal er alles aan gelegen zijn om tegen HZVV een goed resultaat neer te zetten. De eerst bekende confrontatie met HZVV dateert van 1965/66 in de toenmalige hoogste klasse in het zaterdagvoetbal afdeling Noord, met bekende clubs als SJS, Holwierde, Hollandseveld, MJV. Tegen de als tweede eindigende club uit Hoogeveen moest Zeerobben thuis een krappe 1 – 2 nederlaag toestaan. Uit werd ook met het kleinst mogelijke verschil verloren, 1 – 0 . Dat Zeerobben voetballend goed mee kan komen hebben de laatste duels wel uitgewezen. Wat zou het een mooie afsluiting van dit voetbaljaar zijn als ook Zeerobben voor een verrassing zou kunnen zorgen. We heten onze gasten uit Hoogeveen van harte welkom op het Oostersportpark en verwachten van de eigen supporters weer een grote opkomst ter ondersteuning van hun favorieten.

Zaterdag 15 december

Zeerobben – HZVV

Aanvang 14.30 uur

Deel dit:
Share

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*