Zaterdag a.s. speciale feestelijke afsluiting Waddenrobkes landencompetitie

Op zaterdag 15 december a.s. staat de laatste speelronde op het programma voor onze Waddenrobkes. Deze speelronde wordt ieder seizoen afgesloten met een feestelijke huldiging van alle teams en vrijwilligers. Deze keer hebben we de afsluiting nog ietsje feestelijker gemaakt voor onze jongste jeugd. De Waddenrobkes mogen namelijk hun laatste wedstrijdjes van het jaar spelen op ons hoofdveld vanaf 12.30 uur. Bovendien mogen ze na de huldiging in de kantine ook nog met zijn allen mee in de line-up met ons vlaggenschip Zeerobben 1 voorafgaand aan de thuiswedstrijd met de huidige koploper HZVV 1 uit Hoogeveen. Hoe gaaf is dat?

Op deze speciale zaterdag beginnen de wedstrijden van de Waddenrobkes om 12.30 uur. Aansluitend hebben we een huldiging in de kantine. Na de huldiging sluiten de Waddenrobkes zich aan bij Zeerobben 1 om het veld mee op te gaan. Als de wedstrijd van Zeerobben 1 om 14.30 uur gaan we eerst met zijn allen patatjes eten in de kantine. Daarna is iedereen natuurlijk vrij om te gaan en te staan.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*