JO11-1 wint Milk Boarding Toernooi

Afgelopen zaterdag stond er het Milk Boarding toernooi in Groningen op het programma. Een toernooi waar het team uit 4 spelers en keeper bestaat en vijf poule wedstrijden gespeeld moesten worden. Van te voren wisten we alleen welke 8 clubs mee zouden doen. Het werd pas op de dag zelf bekend gemaakt hoe de poule-indeling was. De poulewedstrijden speelden we tegen de JO11 van: Fc Lewenborg, TLC, Assen, Velocitas en Stadskanaal. We verloren van Fc Lewenborg verloren in de poule maar die kwamen we uiteindelijk nog 2 x tegen.

De tweede ronde was een super ronde waar je extra punten kon winnen.Daar verloren we echter weer van ze… Maar doordat we genoeg punten hadden behaald en alleen van Fc Lewenborg hadden verloren, speelden we de finale! BAM!!

In de finale moesten we weer tegen Fc Lewenborg. De trainers moesten een tactisch strijdplan bedenken. Zoals het gezegde zegt: een ezel stoot zich niet 3 keer aan de zelfde steen… Dus we moesten alles uit de kast halen. Om niet ook de derde keer te verliezen van deze sterkte tegenstander. We dachten eerst dat het de verkeerde kant op ging want  we kwamen 1-3 achter. Maar hierna kregen we vleugels na het scoren van de 2-3. En we uiteindelijk wonnen we de finale  met 4-3!!!!!!

Ook was er nog een individuele prijs te winnen voor een Dreamteam gekozen uit de 5 beste spelers van het toernooi. Hier werd Davey Volbeda voor verkozen.

We hebben een leuke voetbaldag gehad waar we met een mooie eerste prijs naar huis gingen en ook nog kaartjes voor de wedstrijd van sc Heerenveen. Het was allemaal super geregeld. Grote complimenten aan de organisatie van het Milk Boarding toernooi.

Trots zijn wij als trainers op onze jongens die als team een mooie prestatie hebben neergezet het afgelopen seizoen, door 2e te worden in de competitie en een 1e prijs op het Milk Boarding toernooi en staat er 31 december nog ‘t Havenstad toernooi op het programma.

Dit belooft weer wat voor het nieuwe seizoen.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*