Kerstzaalvoetbaltoernooi JO15-1

Zaalvoetbalprestaties JO15-1

Net nog voor de kerst mochten onze jongens nog een keer aan de bak. Het team werd opgesplitst in 1e en 2e jaars JO15 spelers en beide teams speelden hun eigen voorrondes voor de rayonfinales voor komende zaterdag 29 december in Stiens.

De 2e jaars jongens zaten in het ochtend programma. In de eerste wedstrijd werd ondanks het speloverwicht van onze jongens de punten gedeeld met Leovardia. Een kwestie van wennen aan het zaalvoetbal, leek het wel. De daaropvolgende wedstrijden werden St. Annaparochie, MKV en Stiens met duidelijke cijfers verslagen. Groepswinst en dus door naar de finales van zaterdag.

De 1e jaars groep mocht iets verderop in Leeuwarden zijn opwachting maken in het middagprogramma. Helaas was FC Harlingen niet aanwezig en werd het programma ingekort. Stiens verloor met 3-1 van Zeerobben in de eerste wedstrijd, en was ook meteen de ploeg die het meeste weerstand boodt. Kort erop werden MKV en LAC Frisia met 5-0 en 5-1 naar huis gestuurd. Ook hier dus groepswinst en door naar de rayonfinales.

Een vruchtbare dag dus voor de 12 mannen van Laurens Bergsma die helaas zelf niet aanwezig kon zijn. Knap gedaan van de invalcoaches en petje af voor onze jongens die goed de omschakeling naar het snelle zaalvoetbal konden maken.

Namens alle spelers, trainers, coaches en begeleiders van JO15-1, hele fijne kerstdagen!

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*