Boers Box Self-Storage Harlingen mede sponsor van het trainingskamp

Boers Bpx Self Storage aan de Oude Trekweg biedt zowel voor particulieren als bedrijven de mogelijkheid om tijdelijk een opslagruimte te huren op basis van de opslag behoefte van de klant. Het bijzondere is dat de klant de opslagruimte tijdelijk kan huren, betaalt deze alleen op het moment dat de opslagruimte echt nodig is en omdat bijna elke gewenste grootte opslagruimte gehuurd kan worden, betaald de klant daarnaast nooit teveel. Er kan altijd een opslagruimte worden gekozen naar de behoefte van de klant. “Hierdoor kan men ook praktisch alles opslaan, of het nu kort, lang, breed of hoog is. Met name voor complete inboedel, of slechts voor enkele dozen met archiefmateriaal, bij verbouwingen, de opslag van seizoenspullen zoals tuinmeubilair, vakantie uitrusting, kerstspullen, hobbymaterialen, verzamelingen enzovoort, de mogelijkheden zijn legio.

In totaal zijn er 51 units in verschillende afmetingen. Boers Box Self Storage biedt de klanten alle vrijheid. Door de ruime openingstijden kunnen klanten bij hun goederen komen wanneer zij dat willen. Ze zijn dan ook niet afhankelijk van de aanwezigheid van iemand in de Self Storage faciliteit. Met de eigen unieke toegangssleutel kan men de opslagruimte als eigen garagebox beschouwen, waar de spullen veilig onder dak staan. Tevens een voordeel dat wanneer de ruimte niet meer nodig is, je ook niet meer hoeft te betalen.  Wij hebben  actieve camera-toegangscontrole zowel binnen als buiten op het terrein. Ook aan de brandveiligheid is ruime aandacht besteed. Verder heeft alleen de klant een sleutel tot zijn persoonlijke opslagruimte.

Daarnaast kennen bedrijven of instellingen vele situaties waarin zij (tijdelijk) extra ruimte nodig hebben. De verschillende box-afmetingen zorgen ervoor dat er voor elke situatie een passende box is. Naast de droge binnen opslag biedt Boers Box Self Storage ook de mogelijkheid voor opslag van semi-overdekte opslag- ruimtes vanaf 20 m² en tot verhard buitenterrein tot 3000 m². Verder staan er op het terrein nog 10 zeecontainers, voorzien van speciale zeecontainersloten.

Kortom, bij Boers Box Self Storage is heel veel mogelijk. Maak eens een afspraak voor nadere inlichtingen. Tel. 06-53408370 of mail naar info@boersbox.nl

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*