Zeerobben 1 naar Emmeloord

Na het weer succesvol verlopen trainingskamp, heeft onze A-selectie het vizier nu weer gericht op de competitie. En die komt sneller dan je misschien zou denken. Volgende week, 19 januari staat alweer de eerste wedstrijd op het programma, uit tegen Broekster Boys. En dat is een ploeg die na een moeizame start in een goede flow terechtgekomen is, dus zal Zeerobben alle zeilen moeten bijzetten om een resultaat te halen in Broeksterwoude.
In het kader van de voorbereiding op die wedstrijd speelt Zeerobben aanstaande zaterdag een oefenwedstrijd in Emmeloord tegen hoofdklasser Flevo Boys. Die wedstrijd begint al om 13.00 uur, zodat de Darts fanaten uit onze selectie ook kunnen deelnemen aan het Darts toernooi dat begint om 17.00 uur.

Het wordt moeilijk kiezen zaterdag: het Wintertoernooi voor de jeugd, Flevo Boys-Zeerobben en Darts. Hoezo Super Zaterdag?

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*