Dartstoernooi

Marcel Feenstra pakt de titel bij de jeugd

 

Wilfred Brandes wint 15editie  JUMBO Olaf Hermus Zeerobben Dartstoernooi

 

Wilfred Brandes heeft afgelopen zaterdag de 15eeditie van het Zeerobben Dartstoernooi op zijn naam geschreven. In een spannende finale won hij van Jeroen Timmerman. Bij de jeugd greep Marcel Feenstra de felbegeerde titel.

 

Ruim 50 personen hadden zich ingeschreven voor de jubileumeditie van het Zeerobben Dartstoernooi. In een sportieve sfeer werden de wedstrijden afgewerkt. Na de poulefase braken de knock out-wedstrijden aan. Voorafgaande aan de finale bij de senioren werd de troostfinale gespeeld. Uiteindelijk kreeg Wimer Jon Sprenger de derde prijs overhandigd, want hij was te sterk voor Rick Amels. Wilfred Brandes pakte de eerste plaats door te winnen van Jeroen Timmerman. Uit handen van de organisatie – Dirk Arends en George Helfferich – kregen zij  de bijbehorende bekers en geldprijzen uitgereikt. Wilfred Brandes kreeg de handen van de aanwezigen nogmaals op elkaar, want hij kreeg ook de bokaal voor de hoogste uitgooi overhandigd. De aanmoedigingprijs werd uitgereikt aan Ricardo Wijbenga.

 

Jeugdtoernooi

Bij het jeugdtoernooi was de hoofdprijs voor Marcel Feenstra. Hij won de finalepartij van Micheal Green, waar Tygo Feenstra de derde prijs pakte. De aanmoedigingsprijs bij de jeugd was voor de nummer vier: Lars de Boer.

Tijdens de prijsuitreiking bedankte de organisatie in de eerste plaats de vrijwilligers achter de bar en in de keuken. Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Jumbo Olaf Hermus, Koninklijke Sjouke Dijkstra, de Vriendenclub van Zeerobben, Arends Scheepvaartbedrijf, De Chinese Muur en HA Teksten Harlingen.

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*