Harlingen pakt titel!!

Afgelopen zaterdag werd voor de “restploeg”  bij de JO15 een zaalvoetbaltoernooi gehouden. JO15-1 deed niet mee omdat zij andere verplichtingen hadden. Zij waren namelijk actief op het wintertoernooi op het veld. De jongens die wel meededen maakten er een heel leuk toernooi(tje) van. Fanatiek, fair en in een goede sfeer. Zoals je het altijd zou willen zien zeg maar. Van de leiding bij de jeugdteams schoven Erik (JO15-2), Dennis (JO15-3) en Kees en Evert (JO15-4). Zij zorgden er met de spelers   voor dat er geen wanklank viel. Fanatiek werd er gestreden om de fantastische prijzen. Ieder team speelde 6 wedstrijden van 12 minuten. Rond half 12 kon Frans de mooie prijzen uitreiken.

Winnaar van het toernooi werd team Harlingen met Rejan, Mark, Jasper, Harmen, Dylan, Kevin en Laban. Zij kregen allen een prachtige reep MAOM. Tweede werd het team van Kimswerd. De derde plaats was voor Franeker en de laatste plaats werd ingenomen door Arum. Al deze spelers konden kiezen uit een Twix of een Mars. Tevreden en voldaan en met de mooie prijs op zak kon iedereen tevreden naar huis. Ik zeg: “voor herhaling vatbaar”. Dank aan de leiding en de spelers voor de leuke ochtend.

 

Frans

 

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*