Programma voor tweede seizoenshelft samenwerking met sc Heerenveen

De eerste seizoenshelft is voorbijgevlogen. Dat geldt ook voor de eerste helft van het programma van het Sportief Partnership, de samenwerking van Zeerobben met sc Heerenveen. Maar gelukkig organiseert sc Heerenveen ook na de winterstop weer allerlei leuke voetbalacties en activiteiten voor haar partnerverenigingen!

sc Heerenveen PSV
Op zaterdagavond 16 februari speelt sc Heerenveen tegen PSV, de koploper en regerend landskampioen. Een prachtig affiche. En omdat Zeerobben partner is van sc Heerenveen mogen wij onze spelers, vrijwilligers en supporters een mooie aanbieding doen voor deze wedstrijd. Een leuke start van de tweede seizoenshelft!

Sponsorloop
Speciaal voor de partnerverenigingen, waaronder onze club, organiseert sc Heerenveen op woensdag 1 mei een grote Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Deze Sponsorloop is bedoeld voor de jeugdspelers uit de onderbouw (t/m JO13). Het belooft een prachtig evenement te worden voor de deelnemers, een unieke belevenis!

Volledige programma
Kijk voor meer informatie op onderstaande pagina. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van het volledige programma: https://zeerobben.clubplan.nl

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*