In memoriam

Deze week bereikte ons het trieste nieuws dat Aad Hartman is overleden. Aad was eind jaren tachtig/begin jaren negentig actief  bij onze club. De vereniging was op zoek naar een leider/trainer voor het 2e team. Ze kregen in Aad Hartman de juiste man op de juiste plaats. In de paar jaar dat hij actief was als leider wist hij  een enthousiast maar ook succesvol team te smeden. Promotie naar de hoogste afdeling (res. hoofdklasse) werd op een haar na gemist. Naast het voetbal blijven ook de herinneringen aan de uitstapjes van het team naar wedstrijden van Ajax en de sauna onuitwisbaar. En natuurlijk de onvergetelijke feesten in de kassen van Hartman. Niets was hem te gek. Met de hem zo bekende “haagse humor” zorgde hij voor veel plezier waardoor de resultaten niet uitbleven! De laatste jaren was hij vaste supporter van het 1e elftal en stak hij zijn mening niet onder stoelen of banken. Vanwege zijn gezondheid zagen we hem helaas al geruime tijd niet meer.  We wensen Lenie, Leonie en Ariël en overige familieleden sterkte toe voor nu en voor de tijd die komen gaat.

 

Frans Bode

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*