VOETBALKAMP 2019

­­Velen zaten al met smart op dit bericht te wachten…. De vooraankondiging van het jaarlijkse voetbalkamp. Het voetbalkamp is één van de jaarlijkse activiteiten die onze club zo bijzonder maken. Die mag je als jeugdlid van Zeerobben absoluut niet missen.

Tijdens het voetbalkamp staan er naast een aantal voetbalactiviteiten (o.a. voetvolley, 4 tegen 4) ook allerlei leuke andere activiteiten op het programma (o.a. speurtocht, bosspel, bonte avond). Voetbalkamp is 3 dagen feesten met je voetbalvrienden en de enthousiaste begeleiding van Zeerobben.

De hoofdbegeleiders van Zeerobben zijn Laurens Bergsma en Esmee Torenbeek. Frank Pietersma zorgt voor ondersteuning achter de schermen.

Wanneer?

In de meivakantie van maandag 29 april tot en met woensdag 1 mei a.s.

Voor wie?

Alle jeugdleden van Zeerobben met geboortejaar 2006, 2007 en 2008, zowel jongens als meisjes. Er is plek voor 50 deelnemers. VOL = VOL

Waarheen?

Verrassing, wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Wat zijn de kosten?

Door ondersteuning van vele sponsors en hopelijk weer onze vriendenclub betalen onze jeugdleden slechts € 40,00 (all-in) voor het hele voetbalkamp. Er worden t.z.t. betaalavonden georganiseerd.

Opgeven?

Stuur meteen een mailtje naar voetbalkamp@zeerobben.nl met daarin je naam, geboortedatum en welk team je bij Zeerobben speelt.

Vragen?

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar voetbalkamp@zeerobben.nl of bel/app met Laurens Bergsma op telefoonnummer 06-47012067.

Deel dit:
Share

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*