Uitlevering fanartikelen

Spaaractie Clubfund en Plus

 

De spaaractie van Clubfund i.s.m. Plus Lunenborg is inmiddels ten einde. Velen van jullie hebben inmiddels fanartikelen besteld via de eigen fanshop. Geweldig!! Binnenkort zullen we bekend maken wat jullie spaaractie voor de clubkas heeft opgeleverd en wat de vereniging er allemaal mee kan gaan doen. Het is nu  eerst tijd voor de uitlevering van de bestelde produkten. Dat gaat als volgt:

 

Iedereen die iets besteld heeft krijgt deze week een e-mailbericht. Dit e-mailbericht print je uit en met de uitgeprinte mail kun je zaterdag a.s. (9 februari) tussen 10.00 uur en 16.00 uur je artikelen ophalen bij de Plus. Kun je echt niet op die dag dan zal Zeerobben een passende oplossing bieden. Daarover later meer.

 

Veel plezier met je fanartikelen en iedereen alvast bedankt voor deelname aan deze spaaractie.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*