Zeerobben JO12-3 – Oosterlittens JO12-1

Afgelopen zaterdag 9 februari stond onze eerste wedstrijd van de voorjaars competitie 2019 op het programma.
Op een zeer winderig Robbenplaat waren wij de gastheren voor Oosterlittens JO12-1. Vandaag mochten we ook Seth bij ons team verwelkomen. Wij wensen hem natuurlijk een mooi en sportief voetbal seizoen toe.

Om een beetje te wennen dat er weer gevoetbald word, mochten wij om 10.15 de aftrap nemen. Kon er nog een beetje uit geslapen worden😉.
Door de harde wind was het al lastig om de aftrap überhaupt te nemen! Wat een wind!, de bal vloog alle kanten op en veranderde constant van richtingen. De eerste helft waren de beide teams aardig aan elkaar gewaagd. Ondanks dat wij eerst tegen wind hadden, kwamen toch een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Oosterlittens. Maar zij hadden ook zeker kansen om de score te openen. Toch zoeken we met een 0-0 tussenstand de ranja en de luwte op.

Na de pauze hebben we de wind mee en in de tweede minuut na de rust scoort Jesper de 1-0. Helaas valt twee minuten later de gelijk maker omdat wij de bal niet weg krijgen voor het doel 1-1. We gaan weer opzoek naar de voorsprong. We krijgen daarvoor ook de nodige kansen! Maar vanuit het niets maak Oosterlittens de 1-2 in de negenenveertigste minuut. Nu moest er wel vol op de aanval gespeeld worden om er nog een gelijk spel uit te slepen. Maar de minuten telden langzaam af naar het einde. Maar dan in de zestigste minuut in een scrimmage voor het doel. Maak onze debutant Seth de terechte gelijk maker! 2-2. En zo worden in de eerste wedstrijd de punten verdeeld. Er is goed getreden maar met wat minder wind hadden we vast een andere wedstrijd gezien.

Op naar de volgende wedstrijd zaterdag 16 februari uit tegen sint Annaparochie JO12-2

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*