Na het gelijkspel tegen Oosterlittens wachtte zaterdag de tweede tegenstander…

Na het gelijkspel tegen Oosterlittens wachtte zaterdag de tweede tegenstander: St Annaparochie JO12-3. Die hadden de eerste wedstrijd dik gewonnen, dus we hadden geen idee of het een zware wedstrijd zou worden! Kwart voor acht verzamelden we bij Zeerobben en toen we in St Annaparochie aankwamen was het veld nog bevroren en de goals stonden zelfs nog op slot. Onze spelers deden in groepsverband een warming-up en ze waren er klaar voor! Nu nog een bal en we konden beginnen.

Het spel ging mooi heen en weer en beide teams kregen kansen. Sint Anna kon echter als eerste scoren! 1-0. Zeerobben zetten nog wat extra aan en kreeg kansen! Paal, lat, een paar goede reddingen van hun keeper, de bal wilde er niet in… En toen scoorde St. Annaparochie nog een tweede keer, tenminste dat vonden de spelers in zwart-wit en de scheidsrechter. Jeffrey werd gehinderd bij het doelpunt en wij vonden dat er een overtreding gemaakt werd, maar de scheids vond van niet. Hadden wij ook maar een VAR zoals bij Ajax-Real Madrid!

Met 2-0 gingen we de rust in. Veel boosheid om zoveel onrechtvaardigheid, maar onze spelers konden alleen maar reageren door goed te voetballen. En dat deden ze: Jordi scoorde de 2-1 in de 31e minuut! En daarna maakten Ezra (1x) en Jesper (2x) er 2-4 van! Daarvan had Sint Anna niet terug. Zeerobben liet zich wat terugzakken en uiteindelijk werd het toch nog 3-4. Maar Zeerobben bleef kalm en uiteindelijk werd de verdiende winst binnengehaald! Top, mooie prestatie!

Koud geworden konden de douches met een tevreden gevoel opgezocht worden. Helaas bleven deze, wat onze toppers ook probeerden, koud…. Jammer, Sint Anna!

Scoreverloop:
3 1-0 SA
30 2-0 SA
312-1 Jordi
36 2-2 Ezra
45 2-3 Jesper
45 2-4 Jesper
58 3-4 SA

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*