LAC Frisia JO12-5 – Zeerobben JO12-3

Na twee weken vakantie mocht er eindelijk weer gevoetbald worden! En onze toppers hadden er zin in. Om 8.00 uur al werd er vertrokken bij Zeerobben voor de uitwedstrijd in Leeuwarden tegen LAC Frisia JO12-5! Iedereen was op tijd aanwezig, behalve Seth, die was nog op vakantie!
Zon, regen, kou, wind, hagel, alles hebben we gezien tijdens de wedstrijd. En veel goals, heel veel! De wedstrijd begon goed, Zeerobben speelde goede samen en kreeg een aantal kansjes. Helaas gingen ze er niet in. Tot uiteindelijk Isabella er genoeg van had en de 0-1 scoorde. En direct daarna scoorde Jesper de 0-2. Comfortabel speelde Zeerobben verder, totdat ze het zelf weer spannend maakten. Een foutje achterin zorgde voor de enige kans van Frisia. En ja hoor, bij hen wel 100% effectiviteit, ze scoorden direct de 1-2. De spanning was weer terug, maar gelukkig mochten de mannen en dame even uitrusten met een bakje, waterige limonade.
Na een ‘donderspeech’ van Siebolt (in het Fries? Brabants? Nederlands?) stond er een totaal ander team in het veld! De goal werd nu wel gevonden en de bal vloog er achter elkaar in. Helaas was ons publiek wat moeilijk uit de warme kantine te krijgen. Mooie goals, knullige goals en soms wat geluk. Er werd mooi samengespeeld en het had een nog veel grotere score kunnen zijn. Maar soms stond het vizier niet helemaal scherp. Misschien maar goed ook!?
Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met een 1-11 overwinning! Knap resultaat! Op naar volgende week, dan wacht de wedstrijd bij het altijd winderige Blauw-Wit. Hopelijk is de temperatuur dan wat hoger…..
Scoreverloop
12 0-1 Isabella
13 0-2 Jesper
28 1-2 Frisia
33 1-3 Jordi
45 1-4 Jesper
50 1-5 Jeffry
52 1-6 Jeffry
53 1-7 Mathijs
55 1-8 Jeffry
58 1-9 Jeffry
59 1-10 Jeffry
60 1-11 Stefan
Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*