Zeerobben 45+1

Teaminformatie

Zeerobben 45+1 komt uit in de 1e klasse 15

Selectie:   
Jacob AartsmaSjoerd ten HoeveArjen MiedemaRintse Twijnstra
Dirk ArendsWim de KeijzerHans OttenBauke Jacob van der Pol
Gerrit MiedemaJolke Rijpstra
Begeleiding:
Trainer:
Leider: Sjoerd ten Hoeve, Rintse Twijnstra
Trainingstijden: 
Veld B1
Vrijdag: 19.30 uur tot 21.00 uur
Shirtsponsor:
-

Stand

Uitslagen

Zeerobben 45+ 1

Pouleuitslagen 1e klasse 15

Programma

Beker

Verslagen

 

Het veteranenteam van Zeerobben

Sinds mei 2010 heeft Zeerobben een veteranenteam. Spelers die nog graag een balletje willen trappen, maar ondervinden dat een voetbalveld steeds groter en breder aan het worden is en de tegenstander steeds jonger en sneller, is voetballen met leeftijdsgenoten op een half veld een ware uitkomst.

Het team van Zeerobben bestaat uit een vaste kern spelers met daaromheen een groot aantal oproepbare spelers. Want ja, we worden ouder en kunnen niet aan elk toernooi meedoen. Er wordt gevoetbald met zes veldspelers en een keeper. Aan buitenspel wordt niet gedaan en er mag doorlopend gewisseld worden.

Verschillende voetbalclubs hebben een veteranenteam en dit aantal is groeiende.

Elk jaar organiseren deze clubs 45+ toernooien. Niet op vaste data, maar gewoon spontaan, wanneer het een vereniging goed uitkomt. Zo heeft Zeerobben mee gedaan aan toernooien in Minnertsga, Leeuwarden, Dronrijp, Menaldum, Grouw, Sexbierum, Irnsum en Stiens. In de maand maart organiseert Zeerobben een 45+ toernooi. Voor de deelnemende teams is dit het hoogtepunt van het veteranenseizoen. Afgelopen keer deden er maar liefst 12 teams van verschillende verenigingen mee aan het toernooi. Een absoluut record. Na het sportieve treffen op de velden, is er een afsluitend feest met flinke prijzen, muziek en hapjes. Hier scoort Zeerobben mee. Verschillende clubs zien nu al uit naar het grote veteranentoernooi volgend jaar bij Zeerobben. Toppers van Toen! Gezelligheid staat bij Zeerobben voorop!

Rintse Twijnstra (leider van ‘t spul)

06-15591063